Compania noastra desfasoara activitate de transport rutier de marfa intern si international, aflandu-se intr-un proces continuu de dezvolatare si imbunatatire a serviciilor oferite in conditii de operativitate, eficienta si siguranta maxima.

 

Transport marfa complet

Transport international de marfa in regim exclusiv-complet (FTL – Full Truck Load)

Aveti nevoie de transport international de marfuri din Romania catre destinatii diverse din Europa sau in afara Europei sau din Europa sau spatiul extracomunitar catre Romania?

MONDO TRANS COMPANY va pune la dispozitie camioane exclusive de marfa de diverse capacitati si carosari atat pentru marfuri generale cat si pentru marfuri ADR, care sa preia marfa Dvs. in deplina siguranta cu termen de livrare cat mai scurt.

Ce inseamna transport rutier exclusiv ?

Transportul complet ( sau exclusiv ) reprezinta acel transport de marfuri pentru care este necesara folosirea exclusiva a mijlocului de transport chiar daca se utilizeaza sau nu întreaga capacitate de încarcare. Avantajul unui transport cu camion complet fata de transportul la grupaj consta in timpul mai scazut de livrare. Camionul va efectua o cursa dedicata pentru clientul nostru si va livra marfa in deplina siguranta de la punctul de incarcare pana la punctul de descarcare indicate de clientul nostru.

Putem oferi tarife competitive de transport marfa cu camioane complete atat pentru transport intracomunitar, export cat si pentru import – in limita camioanelor disponibile la locurile de incarcare pe rutele: Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Moldova, Kazahstan, Turkmenistan, Kirghizstan, Armenia, Georgia. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

Deasemenea va punem la dispozitie, in limita disponibilitatii de moment, camioane pentru transport intern catre toate judetele Romaniei.

Cereti ACUM o cotatie de pret pentru transport de marfuri

 

Transport marfa la grupaj

Daca aveti de efectuat transporturi internationale de marfa (generala sau ADR) in partide de marfa mai mici decat un camion complet, va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa international in regim de grupaj.

Rutele pentru care se efectueaza grupaj de marfuri sunt foarte diverse: la import catre Romania din Europa si / sau spatiul extracomunitar, iar la export din Romania catre intreaga Europa si / sau spatiul extracomunitar.

Putem oferi tarife competitive de transport marfa pe rutele: Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia si nu numai. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

Pentru mai multe detalii despre tarile / rutele pentru care putem oferi serviciul de grupaj, ne puteti adresa intrebarile Dvs. la adresa de e-mail: vanzari @ mondotrans.ro

Pentru eficenta si rapiditate, optam in a oferi clientilor nostri servicii de grupaj direct pe camioane. Avantajele acestui tip de grupaj fata de grupajul clasic in centre logistice, constau in:

  • termeni mai redusi de livrare;
  • numar de manipulari ( incarcari/descarcari) mai redus;
  • eficenta costurilor;

Se pot transporta astfel cantitati de marfuri sub capacitatea totala a unui mijloc de transport de la paleti, cutii, baloti, colete, etc.

Desi ca termen de livrare transportul la grupaj este mai lent decat transportul complet, datorita faptului ca trebuie colectata marfa din mai multe puncte de incarcare pana la completarea capacitatii camionului si apoi descarcata in mai multe locatii, principalul avantaj al acestui tip de transport ramane costul mai redus.

Cereti ACUM o cotatie de pret pentru transport de marfuri